Over ons

Jan Mantel startte in 1976 zijn kapsalon in Purmerend

Gevestigd in de Dubbele Buurt 6 Purmerend, midden in het centrum, groeide het uit tot het familiebedrijf van nu.

Sinds 2010 is de kapsalon eigendom van Tamara, de dochter van Jan. Tamara heeft dezelfde passie voor het kappersvak als haar vader. Zij behoort tot een van de Master collor kappers in Nederland. Naast eigenaar van kapsalon JAN MANTEL is Tamara verantwoordelijk voor educatie in de kapsalon op het gebied van haarkleuring. Ook is ze gespecialiseerd in het hoofdhuidonderzoek met behulp van Nioscoop, om de klant met hoofdhuid/haar problemen te voorzien van proffesioneel advies.

Kapsalon JAN MANTEL is nu al 40 jaar een begrip op het gebied van haarkleuringen en kniptechnieken. Alleen gediplomeerde kappers en kapsters knippen en kleuren je haar. Zij nemen voortdurend deel aan vakgerichte trainingen en blijven zo up-to-date in het kappersvak.

Maar het allerbelangrijkste voor onze kapsalon is een brede interesse in onze klanten. Wij baseren ons advies niet alleen op uiterlijke kenmerken zoals gezichtsvorm en huidtype, wij zijn geïnteresseerd in je hele lifestyle en geven je graag een advies dat volledig op jou is afgestemd. Bel ons gerust als je meer wilt weten, of loop even bij ons binnen. Een vraag via de site stellen of direct een afspraak maken kan natuurlijk ook. Bij JAN MANTEL nemen we alle tijd om aan de hand van jouw lifestyle en jouw wensen tot een passend persoonlijk advies te komen.

Website & SEO door Rogier Souverein | Copyright ┬ę Jan Mantel | contact